Levering

Wat zijn de verzendkosten?

Alle werken worden gratis verzonden in heel Nederland.

Hoe wordt mijn kunstwerk verstuurd?

Je kunstwerk wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd door onze eigen koerier die weet hoe hij met kostbare pakketten om moet gaan. De kans op beschadigingen is daarom vrijwel nihil.

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport? Dan vinden wij dat natuurlijk erg vervelend. Maak een foto van het hele werk, van de beschadiging, van de volledige verpakking en een foto van het verzendetiket. Mail deze foto’s naar ons en wij lossen dit dan snel en correct op.

Wanneer wordt mijn kunstwerk verstuurd?

Jouw kunstwerk wordt op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Afhankelijk van de drukte duurt dit ca. 10 werkdagen. Voor de bezorging wordt een afspraak met je gemaakt.

Zijn jullie prijzen inclusief verzending?

Ja, alle bedragen die vermeld staan bij de kunstwerken zijn inclusief verzending (en btw) binnen Nederland. Naar andere landen versturen wij op verzoek tegen kostprijs.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?

Ja, dat kan. Naar andere landen versturen wij op verzoek. De verzendkosten zijn conform kostprijs.

Hoe wordt mijn kunstwerk verpakt?

Elk kunstwerk wordt naar behoefte en dus verschillend verpakt. Koyero en haar transporteurs zorgen in elk geval voor een veilig transport. Mocht je verpakkingsschade aantreffen, meld dit dan aan de chauffeur, maak foto’s en meld dit ons direct. Wij zorgen vervolgens voor een correcte afhandeling en dat jij in elk geval een feilloos kunstwerk in bezit krijgt.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, afhankelijk van de transporteur krijg je, zodra je bestelling is verzonden, een track & trace, telefoontje of sms/e-mail over de verwachte aflevering.

Voor wie zijn de kosten van een retour?

De retour-verzendkosten zijn helaas wel voor jou. Meer hierover lees je onder Retouren.